Bresser 7000017

Ofertele pentru produsul

 

Bresser Set 2 statii meteo BRESSER Climate Smile 7000017, termometru, higrometru (7000017)

133,80 RON
In stoc
spre magazin »
hobbymall.ro

Mai multe oferte

 

Bresser Set 2 buc. termometru/higrometru BRESSER Climate Smile (7000017)

150,00 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
geostore.ro

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 133,80 RON

Descrierea produsului
Tip ecran Digital

Ați găsit greşeli în descrierea produsului? Vă rugăm să ne trimiteți o notificare!

Setul din doua piese cu termometru/higrometru BRESSER  Climate Smile arata conditiile actuale in doua locatii individuale. Este important ca temperatura si umiditatea din spatiile interioare sa fie echilibrate pentru ca noi sa ne simtim sanatosi si bine. Daca aerul este prea umed pentru o perioada prelungita de timp, exista riscul aparitiei mucegaiului daunator.

In schimb, daca aerul este prea uscat, putem experimenta rapid disconfort. Acest lucru este vizibil in special in zilele reci dupa expunerea prelungita la aer supraincalzit. Cu monitorul termometrului/higrometrului, puteti urmari indeaproape clima interioara si puteti da un impuls sanatatii si bunastarii dumneavoastra. Termometru/higrometru cu afisaj pentru climatul interior pentru un plus de confort

Indicatorul de temperatura si umiditate la indemana va arata valorile masurate precise pe un afisaj clar si organizat. Dar uneori, tot ce ai nevoie este raspunsul la o intrebare rapida: trebuie sa aerisesc sau sa tin ferestrele inchise? Indicatorul color de clima interioara/confort va va arata dintr-o privire cum este aerul din interior. Apare un emoticon smiley? Atunci umiditatea si temperatura interioara sunt în valori normale. In plus, termometrul/higrometrul va ofera si ora curenta pe ecran. Tineti evidenta orei: semnalul orar DCF regleaza automat ceasul integrat de la ora de vara la ora de iarna si invers. De asemenea, puteti vizualiza data printr-o simpla apasare a butonului.

Cu setul din două piese: termometru/higrometru DCF BRESSER Climate Smile , beneficiati de trei asistenti la indemana pentru a va ajuta sa mentineti acel climat interior placut. Baterii necesare: 4x CR2032 (incluse)

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.